Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Forslag til at få mest mulig sjov ud af din fjernstyrede bil

Er der en i familien, som er vild med biler? Glæden ved biler har ingen alder og er noget, mange kan nikke genkendende til. Det giver dig muligheden for at eje den drømmebil, du altid gerne ville have. Måske endda mere end en. Eller har man en lille racerkører i maven, kan man udleve sine vildeste fantasi-race i sit eget hjem. Det er noget, som kan samle familien.

Det er nemlig ikke kun børn, der kan få glæde af en racerbil, det er også til de store legebørn. Så mangler du en jule-eller fødselsdagsgave til det fartglade legebarn, så køb dem deres yndlingsbil i fjernstyret miniudgave, og se dem lyse op som en sol.

Til børn i alle aldre

Fjernstyrede biler er en klassiker der aldrig går af mode. Selv med den moderne elektronik som stormer derudaf, med diverse tablets og smartphones, så har den fjernstyrede bil holdt ved. Det er et legetøj der passer til begge køn og til alle aldre. Få flere ideer til hobbyer og spil man kan lave med hele familien her.

Der findes også fjernstyrede biler, der er designet til babyer. Bilerne er hårdføre og går ikke bare i stykker af en tur på gulvet. Derudover kommer alle fjernstyrede biler med en kontroller, som både er solid ligesom bilen, men også nem at finde ud af. Det skal være nemt og sjovt at bruge en fjernstyret bil, så derfor skal den have en kontroller, der er lige til.

Vær kreativ med din fjernstyrede bil

En fjernstyret bil er i sig selv et glimrende stykke legetøj, som du eller dit barn kan få mange timers underholdning ud af. Hvis flere i familien har en bil, kan man jo altid lave race, og så måske sætte en is på højkant til vinderen, og at tage opvasken til taberen.

Derudover behøver man ikke kæmpe, dyre racerbaner til at få noget sjovt ud af sin racerbil. Et almindeligt stuegulv, diverse forhindringer såsom bøger, puder eller andet legetøj, og så har du allerede lavet en kørebane der Le Mans værdigt.

Få flere ideer til, hvordan du kan bruge din fjernstyrede bil, og andre hobbyideer her. Du kan også være med til at designe din egen racerbil. Med nogle seje klistermærker og et par hurtige fartstriber, har du snart forvandlet din lækre fjernstyrede sportsvogn til en vaskeægte racerbil. Så er det bare at finde en værdig modstander, og så kører det.