Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

5 ideer til sjove aktiviteter med fjernstyrede biler for voksne

Har du en fjernstyret bil derhjemme, men føler dig tom for ideer til, hvad du kan bruge din fjernstyrede bil på? Så kan det da også være svært at komme frem til en god ide, og det er jo heller ikke helt nemt. Men hvis du vil have nogle fede ideer, så kast et blik over denne artikel.

Du kan lave en forhindringsbane

En god ide, som også kan være en kreativ løsning på dit problem, kan helt bestemt være en forhindringsbane. Du kan lave din helt egen forhindringsbane i din stue, altan eller have, og du kan helt absolut lade dine kreative evner udføre arbejdet for dig.

Vi mennesker elsker forhindringer, som sætter os på prøve og udfordrer os, og hjemmelavede forhindringsbaner er ingen undtagelse. Du kan opsætte et tidsmål for dig selv, fx at du skal gennemføre banen på 3 minutter. Du kan også invitere nogle venner over, som du kan konkurrere imod.

Du kan køre om kap mod dine venner

Hvis du har venner, som også elsker at bruge tid på fjernstyrede biler, så ville det være oplagt at du tog initiativet til at samle jer og have en rigtig mandeaften, med snacks, drikkevarer, en bane og jeres fjernstyrede biler. Det er opskriften på en skæg aften, som ikke bliver glemt lige foreløbigt.

Du kan spille ”fodbold”

Endnu en fed ide! Hvem elsker ikke fodbold? Du kan friste dine venner med en god omgang fodbold og jeres fjernstyrede biler. I kan lave en bane, købe en bordtennisbold og lave to mål. Spillerne er jeres fjernstyrede biler. Sæt i gang! Det kan kun blive sjovt!

Du kan lave et anderledes underlag

Hvis du er træt af tæppet, så kan du igen tage dine kreative evner i brug. For at gøre det lidt mere spændende at fræse rundt med din fjernstyrede bil, så kunne du måske lave en bane på nogle fliser, hvorpå du stryger noget salt eller sand udover, som gør din bane glat. Nu glider din bil, og alt bliver straks sværere, men også mere spændende.

Du kan bruge balloner

Hvis du har prøvet de ovenstående fire ideer, eller ikke bryder dig om dem, så kan du prøve dig ad med denne ide. Hertil kræver det andre deltagere, som du skal konkurrere imod. I skal alle konkurrere mod hinanden på den måde, at I skal binde en ballon fast til jeres fjernstyrede biler. Vinderen er den som har smadret de andres balloner samt reddet sin egen.

Online shopping giver dig mange muligheder

Hvis du er interesseret i at købe nye fjernstyrede biler over nettet, så kan du trygt gøre det. Det er nemmere og billigere. Vil du vide mere om onlinehandel, så tag et kig herinde. Se her hvorfor onlinehandel er sikkert.